Artikelarkiv

31.07.2014 22:16
Om ni vill dela på ett lamm med någon så kan vi packa i två lådor. Rygg och sadel skivas.
31.07.2014 22:15
   Benfri styckning.   Benfria bogar. Benfri entrecote. Ytter / innerfilé. Benfria stekar. Mald färs. (ca 5 kg färs på ett 18-20 kg´s lamm.
31.07.2014 22:14
   Grill / Skivstyckning,   Skivade bog/framdel. Skivad rygg och sadel. Skivade stekar. Bringa / ribbs med ben. Mald färs (ca 1-2 kg på ett 18-20 kg´s lamm) Kan fås med hela stekar med ben.
31.07.2014 22:06
  1. Roslagsstyckning, en form av grovstyckning som väl lämpar sig för lamm och ger tillredningsbara bitar.   Halsen kapas och försågas i 6 st bitar. Hel bog med leg. Bröstbiten sågas i bitar, alt. används i "lilla färsen" tillsammans med del av hals. Bringa / Ribbs. Ryggen sågas...
24.07.2014 00:25
Har du några frågor om vad du kan hitta på vår lantbruksmarknad eller hur du kan bli en av våra försäljare? Tveka inte att kontakta oss. Vi uppskattar alla dina reaktioner och använder dem för att förbättra oss.
24.07.2014 00:24
Välkommen till Kullängens Gårds nya hemsida! Här kan du hitta information om våra produkter.   https://www.svensktkott.se/om-kott/styckdetaljer/lamm/
Objekt: 1 - 6 av 6